Suur matš tulekul: kriitikat saanud Klitškod ootab võimas vastane

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Klitško on viimastel aastatel kindlalt poksimaailma valitsenud.
Vladimir Klitško on viimastel aastatel kindlalt poksimaailma valitsenud. Foto: SCANPIX

Poksimaailma valitseja Vladimir Klitško alistas viimases tiitlimatšis venelase Aleksandr Povetkini, kuid mees on seejärel saanud hulgaliselt kriitikat. Praegu plaanib Klitško juba oma järgmist tiitlimatši, mis peaks aset leidma järgmise aasta märtsis.

BoxingScene.com kirjutab, et Klitško asub märtsis kaitsma oma WBA, IBFi ja WBO meistrivöösid. Tõenäoliselt oleks seejuures ukrainlasele kõige tõsiseltvõetavamaks vastaseks bulgaarlane Kubrat Pulev.

Vastavalt IBFi edetabelile on Pulevil ka tiitlimatšile õigus, bulgaarlane alistas augustis ameeriklase Tony Thompsoni ja sellega tagas ta endale ka õiguse Klitškoga kohtuda. 32-aastane Pulev on senise profikarjääri jooksul pidanud 18 matši ning need kõik ka võitnud.

Lisaks on välja toodud ka ülejäänud vastased, kellega Klitško võib hoopiski vastamisi minna. Ukrainlase ülejäänud võimalikud vastased: Denis Boitsov, Chris Arreola, Odlanier Solis, Carlos Takam, Malik Scott, Oleg Maskajev ja Andrei Rudenko.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles