CSKA oli Euroliigas võidukas, Partizan korraldas hävitustöö

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nenad Krstic (palliga) ja CSKA said Euroliigas võidu.
Nenad Krstic (palliga) ja CSKA said Euroliigas võidu. Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliigas võttis koduväljakul võidu Moskva CSKA, alistades 72:67 Kiievi Budivelniku.

Milos Teodosic viskas võitjate parimana 14 punkti, võttis viis lauapalli ja andis kuus korvisöötu. Viktor Hrjapa lisas 10 punkti, üleplatsimees oli aga Budivelnikule 23 punkti toonud Micah Downs. Darjus Lavrinovici arvele jäi 11 punkti.

Belgradi Partizan nullis täielikult Nanterre'i meeskonna võimalused, võites koduväljakul 73:43. Dragan Milosavljevic hiilgas 26 punktiga, Bogdan Bogdanovic lisas 16 silma. Nanterre'ile tõi Mam Jaiteh parimana 8 punkti.

Fenerbahce Ülker sai koduväljakul 75:70 jagu Barcelonast, Linas Kleiza tõi võitjatele 22 punkti. Barcelonale tõi Juan Carlos Navarro 18 ja Ante Tomic 16 punkti.

Teise võidu võttis Müncheni Bayern, saades kodus 89:79 jagu Siena Montepaschist. Malcolm Delaney viskas võitjate eest 20 punkti, John Bryant lisas 15 ja Nihad Djedovic 14 silma. Siena parim oli Joshua Carter 14 punktiga.

Ateena Panathinaikos oli 95:74 üle Vitoria Laboral Kutxast, 11 kaugviskest seitse tabanud Michael Bramos tõi kreeklastele 21 punkti ja Ramel Curry lisas 15 punkti. Laborali parim oli 23 punkti ja 12 lauapalliga Andres Nocioni.

Suure võidu sai Malaga, purustades koduväljakul 101:68 Poola klubi Zielona Gora Stelmeti. Nik Caner-Medley viskas 20 punkti ja võttis 10 lauapalli, poolakate parim oli samuti 20 punktiga Vladimir Dragicevic.

Istanbuli Anadolu Efes alistas Scotty Hopsoni 20 punkti, kuue lauapalli ja viie vaheltlõike toel võõrsil 76:66 Strasbourgi, Zoran Planinic viskas 15 punkti. Väljakuperemeestele tõi Alexis Ajinca 18 punkti ja üheksa lauapalli, Jeremy Leloup lisas 13 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles