Füüsiliselt võimas Serviti viigistas seeria

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva Serviti käsipallimeeskonna peatreener Kalmer Musting.
Põlva Serviti käsipallimeeskonna peatreener Kalmer Musting. Foto: Sille Annuk.

Kui reedel ei suutnud Põlva Serviti käsipallimeistrivõistluste esimeses finaalkohtumises kuidagi oma mängu leida, siis eile Kiili spordihallis suruti Chocolate Boysile oma stiil peale ning võeti kindel võit 29:25.


«Serviti kompas, mida kohtunikud lubavad, ja kohtunikud lubasid täna jõulist mängu,» vaagis Chocolate Boysi peatreener Ain Pinnonen põhjusi, miks põlvalased eile paremad olid. «Võib-olla olime veidi ka väsinud. See oli meile ju seitsmes mäng lühikese aja jooksul (Chocolate Boysi ja Kehra vaheline poolfinaal  venis viiemänguliseks – toim).»



Serviti loots Kalmer Musting kiitis hoolealuseid, öeldes, et seekord näidati kodumänguga võrreldes välja suuremat tahtejõudu.



«Meil oli täna (eile – toim) rohkem sisu ja mehed tegutsesid ühtsemalt,» kiitis Musting, kes muutis reedese kohtumise järel Serviti kaitsetaktikat. «Muutsime kaitseformatsiooni. Kui eelmises mängus seisime 5-1 asetuses, siis täna 6-0.»



Tegelikult ei tulnud Servitile midagi lihtsalt. Esimese poolaja 25. minutiks oldi suuresti tänu Chocolate Boysi väravavahi Mikola Naumi suurepärasele tegutsemisele taga 7:11 ja Musting otsustas aja maha võtta. Pausi järel olid Lõuna-Eesti mehed kui uuestisündinud ja poolajale mindi Chocolate Boysi minimaalses 13:12 eduseisus.



«Nad said pärast time-out’i uue hingamise, see aitas neid järje peale,» arvas Pinnonen.



Ka Mustingu meelest oli esimese poolaja lõpp üks kohtumise murdemomente.



«Võtsime vastu valesid otsuseid. Näiteks täna muidu hästi tegutsenud Mario Karuse kaotas paaril korral lihtsalt palli,» nentis Musting. «On väga oluline, et me raskes seisus ei murdunud.» Järgmine kohtumine peetakse homme Põlva Mesikäpa hallis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles