Mainekas spordileht valis Vassiljevi sümboolsesse vooru koosseisu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev (esiplaanil) Permi Amkari särgis.
Konstantin Vassiljev (esiplaanil) Permi Amkari särgis. Foto: SCANPIX

Venemaa mainekas spordileht Sport Ekspress nimetas Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Konstantin Vassiljevi kõrgliiga 14. vooru sümboolsesse koosseisu.

Permi Amkari 2:1 võidumängus Moskva Dünamo üle lõi Vassiljev ühe värava ise ja andis teisele söödu. Sport Ekspressi punktibörsil sai Vassiljev selle eesti hindeks tubli 7,0 koos märkusega, et viimaks ometi ründaja taga ülemise poolkaitsjana tegutsedes sai ta oma tegelikke võimeid näidata. Samas lisatakse, et positsioonist hoolimata ei põlanud Vassiljev ära ka musta töö tegemist ning otsustas oma värava ja väravasööduga juba avapoolajal kohtumise saatuse.

Vassiljevist parema hinde teenisid seekordses koosseisus vaid kübaratriki teinud Moskva CSKA poolkaitsja Zoran Tosic (8,0) ja sama meeskonna kaitsja Sergei Ignasevitš (7,5). Sama palju ehk 7,0 andis ajaleht veel hindeks ka Roman Širokovile (Peterburi Zenit), Gheorghe Bucurile (Krasnodari Kuban) ja Seydou Doumbiale (CSKA).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles