Van Persie kiitis noort Januzajd taevani

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robin van Persie (vasakul) ja Adnan Januzaj.
Robin van Persie (vasakul) ja Adnan Januzaj. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi tähtmängija Robin van Persie rääkis oma noorest meeskonnakaaslasest Adnan Januzajst ja ütles, et tema hinnangul on tegemist ühe andekama noormängijaga, keda hollandlane kohanud on.

18-aastane Januzaj on käesoleval hooajal löönud ManU ridades kaks väravat ja Van Persie on noormehe esitustega igati rahul.

«Ta on suurepärane mängija ja ma olen tema suur fänn,» rääkis Van Persie. «Juba hooajaeelsel ettevalmistusel vaatasin, et temas on midagi erilist. Olen aastatega näinud palju noormängijaid ja võin ausalt öelda, et kõikidest seninähtutest on ta kindlasti esimese kahe hulgas. Ta on eriline mängumees,» lisas Hollandi koondise tugitala.

Kuna mõned eksperdid on Januzajd kõrvutanud just van Persiega, kommenteeris hollandlane ka seda arvamust. «Kui lähen ajas kümme aastat tagasi, kui olin veel üsna noor, siis näen meie vahel sarnasusi. Olin samuti väga enesekindel ning näen teda praegu tegemas osaliselt samasid valikuid, mida minagi tegin noorena. Aga ta ei ole uus van Persie, vaid uus Adnan,» selgitas van Persie.

Eelmise aasta meisterklubi Manchester United on koduses Inglismaa liigas hoidmas hetkel kaheksandat kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles