Kullamäe kiitis kaotusest hoolimata: mehed olid hammastega mängus kinni

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe.
Gert Kullamäe. Foto: Margus Ansu

Tartu Ülikool/Rock pidas teist päeva järjest Balti liiga mängu, kus tuli tunnistada 79:83 Juventuse meeskonna paremust. Meeskonna peatreener Gert Kullamäe kiitis mehi sellest hoolimata.

«Olime mänguks hästi valmis, aga kahju, et kohe alguses kadus ära Gert Dorbeku vahetus. Meestel oli teine mäng järjest ja Vinny pidi mängima kõik 40 minutit,» selgitas Kullamäe, et Dorbek lahkus meeskonna füsioterapeudi saatel juba mängu varases faasis ning Vincent Simpsonile polnud seega võimalik puhkust anda. Meeskonna rivistusest puudusid täna vigastatud Augustas Peciukevicius ja Valmo Kriisa.

«Püüdsime palju mängida maa-ala kaitses ja see täitsa toitis. Mäng jäi lõpu peale ja nad olid kindlamad, aga meil jäid üksikud momendid realiseerimata. Mehed võitlesid hästi ja olid hammastega mängus kinni,» kiitis Kullamäe.

Puhkepausita Simpson kerkis 16 punktiga meeskonna resultatiivseimaks, Juventuse eest kogus enim punkte venelane Nikita Barinov, visates samuti 16 punkti.

TÜ/Rockil on nüüd Balti liiga tabelis kirjas üks võit ja kolm kaotust ning sellega asutakse seitsmeliikmelises alagrupis neljandal kohal.

Järgmine Balti liiga mäng on TÜ/Rockil juba laupäeval, 2. novembril kui võõrustatakse Valga/Maks&Mooritsa meeskonda. Kohtumine algab kell 17.00.

Esimese Eurochallenge mängu peab TÜ/Rock mõni päev hiljem – teisipäeval, 5. novembril võetakse kodusaalis vastu Ventspils.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles