Eestlaste klubid olid Ungari karikasarjas edukad

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Kink (paremal).
Tarmo Kink (paremal). Foto: SCANPIX

Täna peeti Ungaris jalgpallikarikasarja 1/16-finaale ning eestlaste koduklubidele osutusid need vägagi edukaks, sest nii Györi ETO, Debreceni VSC kui ka Ujpest pääsesid kõik järgmisesse ringi.

Veenvaima võidu võttis Jarmo Ahjupera koduklubi Ujpest, kes alistas võõral väljakul tugevuselt kolmanda liigas palliva Balaj LSE koguni 6:0, vahendas Soccernet.ee.

Augusti keskel põlve külgsidemeid vigastanud Igor Morozovi leivaandja Debreceni VSC kohtus samuti kolmanda liiga klubiga ESMTK, kuid nende teekond võiduni oli hoopis keerulisem - 0:1 kaotus pöörati alles viimase pooltunniga 2:1 võiduks.

Liigatasemeid arvestades seisis raskeim tuleproov ees Tarmo Kingi koduklubil Györi ETO-l, kes kohtus tugevuselt teise liiga keskmikuga Gyirmotiga. Kuigi raami tabas aste madalamal palliv Gyirmot isegi rohkem, siis eestlase leivaandja võttis sellest hoolimata kindla 3:0 võidu.

Kuigi tulemused olid eestlastele rõõmsad, siis koosseisu ükski eestlane ei pääsenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles