Ojamaa ja Legia ei suutnud esikohta kindlustada

Mariel Gregor
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa (vasakul) kohtumises Poznani Lechi vastu.
Henrik Ojamaa (vasakul) kohtumises Poznani Lechi vastu. Foto: Facebook / Varssavi Legia

Eesti jalgpallikoondislase Henrik Ojamaa koduklubil oli eile õhtul hea võimalus kindlustada oma esikohta Poola kõrgliigas, kuid 1:3 kaotus Bydgoszczi Zawiszale tähendas, et vahet lähimate jälitajatega sisse teha ei õnnestunud.

Legia jäi võõral väljakul juba 7. minutil kaotusseisu, kuid 24. minutil tõi portugallane Helio Pinto tabloole numbrid 1:1, vahendab Soccernet.ee.

Sellel seisul mindi ka vaheajale, kuid teise poolaja algus oli Ojamaa koduklubile taaskord katastroofiline ning 55. minutiks leiti 1:3 seisul end taas tagaajaja rollis. 

Seepeale toodi 60. minutil sisse ka eestlane, kuid tulemuslikku murrangut ei suutnud ka tema mängu tuua ning 1:3 kaotus tähendas, et Ojamaa leivaandja lasi käest hea võimaluse tõusta liigas ainuliidriks.

Hoolimata kaotusest hoiab Legia siiski 14. vooru järel liigas esikohta ning 28 punkti juures edestatakse tänu paremale väravate vahele Sergei Mošnikovi koduklubi Zabrze Gornikut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles