Aganitsa ja Juhkami koduklubi tuli eurosarjas raskest seisust välja

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TV Bühli meeskond eilses kohtumises Landstede Zvolle vastu.
TV Bühli meeskond eilses kohtumises Landstede Zvolle vastu. Foto: TV Bühli Facebook

Võõrsil mängivate Eesti võrkpallikoondislaste meeskondadel oli eile CEV Cupil rohkem edu kui astme võrra nõrgemasse eurosarja langenud Tallinna Selveril: TV Bühl ja Arago de Sete kindlustasid mõlemad edasipääsu kaheksandikfinaali.

Andri Aganitsa ja Martti Juhkami koduklubi TV Bühl jäi kohtumise alguses raskesse seisu, kui kahe geimi järel olid võõrustajad Landstede Zwolle meeskonnast 0:2 juhtimas. Seejärel suutis Bühl aga mängu enda poole kallutada ja tasavägises ning pingeliselt möödunud geimides võeti 22:25 ja 26:28 võidud. Kohtumise viimane viies geim kuulus küll seisuga 17:15 taas Zwollele, ent kuna avamängu võitis Bühl 3:1, piisas neile kaheksandikfinaali pääsemiseks kahest võõrsil võetud geimist.

Keith Puparti koduklubi Arago de Sete tagas edasipääsu märksa lihtsamalt, kui võõrsil võeti kindel 0:3 (12, 21, 22) võit Horvaatia klubi Mursa Osijeki vastu. Ka avakohtumine võideti kindlalt 3:0.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles