Ukrainlased avasid Euroliigas võiduarve

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiievi Budivelniku keskmängija Darjus Lavrinovic (palliga).
Kiievi Budivelniku keskmängija Darjus Lavrinovic (palliga). Foto: SCANPIX

Tänavuseks hooajaks korvpalli Euroliigasse pääsenud Kiievi Budivelnik teenis alagrupiturniiri kolmandas voorus oma esimese võidu, kui koduväljakul alistati 74:69 Belgradi Partizan.

Avavoorus oli Budivelnik 84:102 alla jäänud Istanbuli Fenerbahce Ülkerile ja teises kaotati 67:72 Moskva CSKA-le.

Tänases kohtumises viskasid Kiievi meeskonna kasuks Darjus Lavrinovic 22, Dejuan Summers 15 ja Ricky Minard 10 punkti. Külalistele tõid Tarence Kinsey 16, Dragan Milosavljevic ja Bogdan Bogdanovic 15 silma. Nii Budivelnikul kui ka Partizanil on nüüd A-alagrupis üks võit ja kaks kaotust.

C-alagrupi kohtumises alistas Malaga Unicaja 84:57 Istanbuli Galatasaray. Unicajal on nüüd kaks võitu ja üks kaotus, Galatasaray’l aga üks võit ja kaks kaotust.

Samas alagrupis tundis võidurõõmu ka tiitlikaitsja Piraeuse Olympiacos, kes alistas koduväljakul 88:83 Müncheni Bayerni. Olympiacos on võitnud kõik senised kolm kohtumist, Bayernil on kirjas kaks võitu ja üks kaotus.

B-alagrupis alistas Siim-Sander Vene tööandja Kaunase Žalgiris 88:64 Strasbourgi. Žalgirisel on üks võit ja kaks kaotust, Strasbourg on kaotanud kõik kolm kohtumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles