Keele poeg liitub Selveriga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martti Keel
Martti Keel Foto: Pärnu VK

Tuleval hooajal hakkab Tallinna Selveri võrkpallimeeskonnas mängima peatreeneri Avo Keele 18-aastane poeg Martti, kes täitis tänavu teise sidemängija ülesandeid Pärnu VKs.

«Martti peab hakkama kaks korda päevas trenni tegema. Pärnus Koidula kooli abituuriumis pole see aga võimalik ja ainuvõimalik lahendus oli tulla Audentesesse,» lausus Avo Keel.

Väheusutav, et Martti Keel Selveris esinumbriks kerkib, sest Baltimaade parima klubiga omab lepingut lätlane Deniss Petrovs. Kuigi Kusti Nõlvaku teenetest huvitub TTÜ, pole võimatu, et ta siiski Selveris jätkab. «Kusti on valmis mõnes teises klubis mängima põhikoosseisus,» lisas Avo Keel.

Avo Keel ütles Postimehele, et Pärnu meeskonnast soovitakse värvata ka libero Asko Esnat. Kui see tehing peaks õnnestuma, pole lõunanaabril Austris Stalsil Selveris kohta.

Avo Keele sõnul ollakse huvitatud ka Mathias Loftesnesi jätkamisest. Kui norralane annab jah-sõna, peab uue töökoha leidma lätlane Artjoms Andilevko.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles