Paalma kaotas Stockholmis veerandfinaalis

Mariel Gregor
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eva Paalma.
Eva Paalma. Foto: tennis,ee

Eva Paalma võitis koos kvalifikatsiooniturniiri ja paarismängudega Stockholmi 10 000 dollari suuruse auhinnafondiga tenniseturniiril kuus mängu, enne kui sai üksikmängu veerandfinaalis esimese kaotuse.

Algul kaotusseisu jäänud Paalma sai 2. ringis väärtusliku võidu rootslanna Hilda Melanderi (WTA 476.) üle, kui seisul 2:6, 7:6, 3:1 andis vastane loobumisvõidu. Veerandfinaalis jäi Paalma siiski alla Tess Sugnaux’le (Šveits, 613.) 2:6, 5:7, vahendab tennis.ee.

Paarismängus alistasid Paalma ja venelanna Maria Mohh Klara Alenase ja Fanny Östlundi (Rootsi) 6:0, 7:5 ning mängivad veel reede õhtul poolfinaali.

Paalmast veel edukamalt on Stockholmis mänginud teine Eesti päritolu tennisist Rebecca Peterson (Rootsi, WTA 460.), kelle isa Mart kuulus 1980ndatel Eesti paremikku. Peterson on kolme mängu jooksul loovutanud vaid neli geimi, kusjuures Paalma paarismängupartneri Mohhi alistas ta teises ringis 6:0, 6:0! Peterson jätkab poolfinaalis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles