Ferrarit võib oodata masendav nädalavahetus

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ferrari esipiloot Fernando Alonso (vasakult kolmas) on mures, et Ferrari vormel ei näita sellel nädalavahetusel tavapärast kiirust
Ferrari esipiloot Fernando Alonso (vasakult kolmas) on mures, et Ferrari vormel ei näita sellel nädalavahetusel tavapärast kiirust Foto: SCANPIX

Vormelimaailmas on tegelikult nii, et vabatreeningutel tavaliselt jõuvahekorrad välja ei joonistu ning tihtipeale on tipptiimide kehva kiiruse põhjuseks erinevate seadistuste katsetamine. Seekord näitavad Abu Dhabis kehva kiirust Ferrarid ning mõnevõrra üllataval kombel on murelikuks muutunud ka piloodid.

«Ma loodan, et autos on ikka rohkem sees. Hetkeseis ei ole meie jaoks normalne,» rääkis murelik Fernando Alonso pärast teist vabatreeningut. Esimesel treeningul sai Alonso kirja 12. aja ja meeskonnakaaslane Felipe Massa sõitis välja alles 17. tulemuse. Teisel treeningul mahtusid mehed esikümnesse, saades vastavalt 8. ja 10. koha.

«Loodetavasti leiame seadistuses vea üles, kuid igal juhul ootab meid väga raske nädalavahetus,» lisas kahekordne maailmameister Alonso.

Täna peetakse Abu Dhabis kolmas vabatreening ning kvalifikatsioonisõit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles