Tiitlilootus püsib: Korjus sõitis Abu Dhabis välja kolmanda stardikoha

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus.
Kevin Korjus. Foto: Koiranen Motorsports

Kevin Korjus sõitis GP3-vormelisarja hooaja viimasel etapil Abu Dhabis kvalifikatsioonis välja kolmanda stardikoha, mis jätab talle endiselt võimaluse võidelda üldvõidu nimel.

Seejuures oli eestlane nii esimesel kui ka teisel sektoril konkurentidest kiirem, ent väike eksimus ja blokki pidurdamine viimasel sektoril jättis Koiraneni meeskonnas sõitva eestlase Daniil Kvjati ja Nick Yelloly selja taha. Kvjatile kaotas Korjus 0,280 ja Yellolyle 0,032 sekundiga.

Ajasõit ebaõnnestus starja üldliidril Facu Regalial, kes stardib alles 10. kohalt. Kuna tabelis teist kohta hoidev Kvjat noppis kvalifikatsiooni võitjale antavad neli lisapunkti, lahutab teda nüüd Regaliast enne võistlussõite vaid kolm silma (Regalial on koos 138 ja Kvjatil 135 punkti). Korjus on 107 punktiga tabelis kolmas. Kuna sõiduvõitude eest on võimalik teenida 25+15 ehk 40 punkti, lisaks kaks punkti kummagi sõidu kiireima ringi eest ehk kokku maksimaalselt 44 punkti, püsib eestlase tiitlilootus jätkuvalt elus, ent selleks on peale enda hea sõidu vaja ka konkurentide ebaõnne.

Abu Dhabi etapi esimene võistlussõit peetakse täna Eesti aja järgi kell 16.35 ja teine homme hommikul kell 10.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles