Korjuse lootused purunesid juba stardiruudustikus

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus.
Kevin Korjus. Foto: Koiranen Motorsports

Kevin Korjuse õhkõrn lootus GP3 vormelisarja tiitlile purunesid Abu Dhabi etapil juba stardis, kui kolmandalt kohalt startinud eestlase auto mootor välja suri.

Korjus sai auto küll lõpuks käima ja rajale, ent kogu ülejäänud võistlejaterivi oli temast juba mööda pääsenud. Ohtlikus kohas seiskunud Carmen Jorda vormel tõi rajale turvaauto ja tänu sellele jõudis Korjus taas konkurentidele järele, kuid pidi võistlust jätkama eelviimaselt, 24. kohalt.

Sõidu lõpuks suutis Korjus kerkida 13. kohale, kuid punktidele ei jõudnud. Sõidu võitis Daniil Kvjat, kes kindlustas sellega endale ühtlasi GP3-sarja meistritiitli, sest tema lähim konkurent Facu Regalia lõpetas alles 16. kohal ega saa venelast enam homse võistlussõiduga püüda.

Korjus langes enne homme hommikul toimuvat viimast sõitu üldtabelis neljandale kohale, kolmandaks tõusnud Conor Daly edestab teda nüüd üheksa punktiga. Eestlase selja taga on vaid punkti kaugusel Jack Harvey ning kuue punkti kaugusel Tio Ellinas ja Nick Yelloly.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles