Tipptennisistilt rööviti Pariisi raudteejaamas üliväärtuslik ese

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juan Martin Del Potro.
Juan Martin Del Potro. Foto: SCANPIX

Maailma tenniseedetabelis 5. kohal olev argentiinlane Juan Martin del Potro sai Pariisis ebameeldiva kogemuse osaliseks, kui temalt rööviti pass, raha ja midagi veel väärtuslikumat.

Del Potro oli teel Pariisist Londonisse, et lüüa kaasa seal toimuval aastalõputurniiril, kui temalt Gare du Nordi raudteejaamas autogrammi küsiti. «Olin just ometi pileti registreerinud, kui keegi palus autogrammi. Pöörasin 20 sekundiks ringi, et seda anda, ning kott oligi läinud.»

Argentiinlane jäi ilma passist, rahast ja muudest väärtesemetest, kuid kõige hinnalisem oli tema jaoks roosikrants, mida oli selle aasta alguses Roomas õnnistanud paavst Franciscus. «Kõigest muust on ükskõik. Aga see oli mulle tõesti tähtis,» lausus del Potro õnnetult, olles vahejuhtumi tõttu Londonis peetavale pressikonverentsile kaks tundi hilinenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles