Korjus ebaõnnestunud stardist: saan ainult ennast süüdistada

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus.
Kevin Korjus. Foto: Facebook / Kevin Korjus

GP3-vormelisarja Abu Dhabi etapi tänase sõidu stardis auto mootori välja suretanud ja sellega tiitlivõimalused minetanud Kevin Korjus tunnistas, et oli äparduses ise süüdi.

«Mõni sõna tänasest. Kvalifikatsiooni kolmandast kohast piisas, et sarja kokkuvõttes kolme hulka sõita. Kuid stardis vajutasin veidi liiga palju ja suretasin seetõttu mootori välja. Puhtalt minu viga, pole peale enda kedagi teist süüdistada. Aitäh meeskonnale, et vaeva nägite, ja vabandan – kahjuks läks seekord nii,» kirjutas Korjus oma Facebooki lehel.

Pikalt eestlane siiski ebaõnnestumist põdema ei jäänud, lisades pisut hiljem: «Mis ei tapa, teeb tugevamaks!»

Võistlejaterivi lõppu langenuna tegi Korjus Abu Dhabis head sõitu, möödudes pärast turvaauto rajalt lahkumist kohe esimese ringiga neljast konkurendist ning kerkides 25. kohalt sõidu lõpuks 13. positsioonile. Samalt kohalt läheb ta rajale ka homme Eesti aja järgi kell 10 algavas hooaja viimases sõidus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles