Aastalõputurniiri loos tõi kaasa ülivõimsa alagrupi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pariisi turniiri poolfinaalis kohtunud Novak Djokovic (vasakul) ja Roger Federer lähevad aastalõputurniiril taas alagrupis vastamisi.
Pariisi turniiri poolfinaalis kohtunud Novak Djokovic (vasakul) ja Roger Federer lähevad aastalõputurniiril taas alagrupis vastamisi. Foto: SCANPIX

Meeste tenniseaasta lõpetava Londoni turniiri alagruppide loos viis ühte nelikusse kokku Novak Djokovici ja Roger Federeri.

Lisaks kahele endisele maailma esireketile on B-grupis veel edetabelis viiendat kohta hoidev argentiinlane Juan Martin del Potro ja prantslane Richard Gasquet. Märksa tasavägisem on A-grupp, kuhu kuuluvad lisaks maailma esireketeil Rafael Nadalile veel David Ferrer, Tomas Berdych ja Stanislas Wawrinka.

Nadal pidi täna seejuures ootamatult kaotusekibedust kogema, kui jäi Pariis turniiri poolfinaalis 3:6, 7:5 alla just kaasmaalasele Ferrerile. Seni oli Ferrer võitnud kahe hispaanlase duellis 24 peetud mängust vaid neli. Finaalis kohtub ta Djokoviciga, kes alistas teises poolfinaalis 4:6, 6:3, 6:2 Federeri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles