Korjus lõpetas GP3 hooaja seitsmendal kohal

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus
Kevin Korjus Foto: Koiranen

Vormelisõitja Kevin Korjus lõpetas GP3 sarja hooaja seitsmenda kohaga.

Viimasele etapile kolmandal kohal läinud Korjuse võimalused head lõpptulemust püüda kadusid eilse sõidu stardis, kus ta auto mootori välja suretas ja pääses rajale viimasena. Nii eilses kui ka tänases sõidus 12. koha saanud Korjus viimaselt etapilt Abu Dhabist seega punktilisa ei korjanud ning kogus lõpuks 107 punkti.

GP3 sarja meistriks tuli järgmisel hooajal juba vormel-1 sarjas kihutav noor venelane Daniil Kvjat, kes kogus 168 punkti. Sarnaselt Korjusele ebaõnnestus Abu Dhabi etapp ka selle eel liidrikohta hoidnud Facu Regalial, kes jäi 138 punkti peale, kuid sellest piisas siiski sarja teiseks kohaks. Kolmandaks kerkis 126 punktiga Conor Daly, neljas oli hooaja kokkuvõttes Tio Ellinas (116 punkti), viies Jack Harvey (114 punkti) ja kuues Nick Yelloly, kes kogus sarnaselt Korjusele 107 punkti.

Esimest hooaega GP3 sarjas kihutanud Korjus jättis selja taha mõlemad meeskonnakaaslased Koiranen Motorsportsi tiimist - viimasel etapil mitte osalenud Aaro Vainio sai hooaja kokkuvõttes 9. ja Patrick Kujala 20. koha. Meeskondlikus arvestuses oli Koiranen 207 punktiga kolmas, ent kahest esimesest jäädi kaugele: tiitli võitis Regalia, Daly ja Harvey tiim ART Grand Prix 378 punktiga, Kvjati tööandja MW Arden oli 278 punktiga teine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles