Ferrari president varjatud tubakareklaamist: see on naeruväärne süüdistus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ferrari president Luca di Montezemolo.
Ferrari president Luca di Montezemolo. Foto: SCANPIX

Eelmisel nädalal avaldas ajaleht The Times artikli, kus kahtlustati, et Ferrari vormel-1 meeskond on reegleid rikkunud, olles seotud varjatud tubakareklaamiga. Tubakatoodete reklaamimine spordivõistlustel on aga Euroopa Liidus keelatud. Ferrari presidendi Luca di Montezemolo arvates on selline süüdistus naeruväärne.

Nimelt on nii nende autodel kui ka pilootide riietel on punase, musta ja valgega triipkood, mis oma välimuselt meenutab Marlboro sigaretipakki, vahendab Planet-F1.

«Ausalt öeldes on selline jutt täiesti mõttetu,» sõnas Di Montezemolo Ferrari kodulehele. «See on naeruväärne väide, et punane värv või graafiline disain, millel on kujutatud triipkoodi, ärgitab inimesi suitsetama.»

«Minu arvates on mingist triipkoodist märksa olulisemaid teemasid, millele mõelda,» jätkas Di Montezemolo. «Seetõttu pole mõtet sellise jama kommenteerimisele enam rohkem aega raisata.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles