Northugi ja Svendseni naljapilt pani fännid arvama, et nad on homod

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emil Hegle Svendsen
Emil Hegle Svendsen Foto: SCANPIX

Vancouveri olümpiamängudelt kaks kuldmedalit ja ühe hõbeda võitnud laskesuusataja Emil Hegle Svendsen ning kaks kulda, ühe hõbeda ja ühe pronksmedali võitnud murdmaasuusataja Petter Northug sattusid väikese skandaali keskmesse.

Nimelt on keegi kasutajanime Northolio taha peituv isik populaarsele pildijagamisküljele Flickr riputanud üles pildi, kus Northug ja Svendsen on üsnagi kompromiteerivas poosis ja pildiallkiri on «Uten glidemiddel» ehk eesti keelede tõlgituna oleks «Ilma määrdeta» või «Ilma libestita». Sellest tingituna sattusid mõlema noormehe naisfännid ahastusse, et kas tõesti on populaarsed sportlased homod. 

Kuigi kasutajanimi vihjab sellele, et kontoomanik võib olla Northug, pole siiski teada, kas suusataja ise pani sellise pildi üles.

Lisaks said Svendseni fännid teada, et 24-aastane noormees jagab nüüd eluaset koos teise laskesuusataja Sondre Eielandiga ja see tekitas tema kodulehekülje külalisteraamatus suurt poleemikat.

Svendseni kodulehekülge haldab tema vanem vend Morten Hegle Svendsen, kes kustutas kõik liiale läinud kommentaarid külalisteraamatust ära ning lükkas ka ümber arvamuse, nagu oleks tema vend homo. «Emil ja Sondre on juba ammu olnud hea sõbrad ja konkurendid,» kirjutas Morten Hegle Svendsen. «Sondre lihtsalt üürib Emili korteris ühte tuba, ei midagi enamat.»

Vaata segadust tekitanud pilti siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles