Hart jääb homses Meistrite liiga mängus Moskva CSKA vastu pingile

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joe Hart.
Joe Hart. Foto: SCANPIX

Manchester City jalgpalliklubi esiväravavaht Joe Hart on asunud maksma oma hooaja alguses tehtud vigade eest ning peab homset Meistrite liiga kohtumist vaatama pingilt.

City peatreener Manuel Pellegrini istutas Harti pingile juba laupäevases Inglise liiga mängus Norwich City vastu, mis võideti 7:0. Sealjuures suutis Manchesteri meeskonna puuri puhtana hoida City number 2 väravavaht Costel Pantilimon ning Hart mänguaega ei saanudki.

Pellegrini on otsustanud Pantilimonile anda võimaluse ka homme, kui City kohtub D-alagrupi mängus Moskva CSKAga.

«Praeguael hetkel peame toetamata Costeli,» ütles Pellegrini. «Joe tegi palju vigu ja ta teab seda. Mitte ainult sel aastal, aga ka eelmisel. Seega arvan, et Joe jaoks on praegu hea aeg paus teha. Aga usun, et korralikult tööd tehes naaseb ta mingil hetkel - kuigi ma ei oska öelda, millal see võib juhtuda - oma tavapärasele kohale,» selgitas ManU peatreener.

Pellegrini jaoks sai viimaseks piisaks karikas Harti eksimus liigamängus Chelsea vastu, mis lubas Jose Mourinho juhendatavatel sinisärkidel võtta mängu viimastel minutitel 2:1 võidu.

City hoiab Meistrite liigas hetkel kuue punktiga Müncheni Bayerni järel teist kohta, koduses liigas ollakse hetkel viiendal positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles