Müncheni Bayerni president astub märtsis kohtu ette

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uli Hoeness.
Uli Hoeness. Foto: SCANPIX

Saksamaa kohus otsustas täna, et maksudest kõrvalehiilimise süüdistusega peab märtsis kohtu ette astuma Müncheni Bayerni jalgpalliklubi president Uli Hoeness.

Hoenessile esitati maksudest kõrvalehiilimise süüdistus juulikuus ehk kuu aega pärast seda, kui 61-aastane Bayerni president oli ise ennast võimudele üle andnud. Sealjuures tunnistas Hoeness varem deklareerimata Šveitsi pangakonto olemasolu. Hetkel pole rohkem detaile protsessi või süüdistuse kohta avaldatud. Süüdistajad pole ka avaldanud, kui suurtest summadest kõrvalehiilimisest jutt käib.

Süüdistused Hoenessi töökohta ei mõjuta, sest Bayerni klubi juhatus otsustas mehele tema töökoha klubi presidendina alles jätta. Hoenessi kohtuprotsess algab 10. märtsil.

Eelmine aasta oli Bayernile äärmiselt edukas, kui võideti nii kohalik Saksamaa liiga kui ka Saksamaa karikas, lisaks tuldi tšempioniks ka Meistrite liigas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles