Video: ManU staari peal trampinud Fulhami mängija sai tagantjärele karistada

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sascha Riether Adnan Januzajle peale astumas.
Sascha Riether Adnan Januzajle peale astumas. Foto: Video / youtube

Laupäevases Inglismaa jalgpalliliiga mängus Manchester Unitedi noorele staarile Adnan Januzajle peale astunud Fulhami mängumees Sascha Riether sai Inglismaa vutiliidult (FA) tagantjärele karistada.

Riether astus ühes mänguolukorras meelega Januzajle peale, ent väljakukohtunik Lee Probert seda ei märganud ning seetõttu jäi Fulhami mängumees karistuseta. Inglismaa jalgpalliliit vaatas aga mängulindistust ning otsustas tagantjärele sihilikult sooritatud rikkumise eest määrata siiski karistuse.

«See oli intsident, mida väljakukohtunik ei näinud, aga mis jäi video peale. Karistus puudutab intsidenti, milles osalesid Riether ja Adnan Januzaj ning mis ilmnes laupäevases matšis Craven Cottage'il,» kirjutas FA oma kodulehel.

Rietheri täpsemat karistust pole veel avalikustatud, aga Fulhami mehel on aega FAle vastata kuni homme õhtul kella kuueni. Rietherist sai esimene mängija, keda FA on karistanud oma uue projekti järgi, mille eesmärgiks on just videomaterjali abil pöörata tähelepanu juhtumitele, mis mängu ajal kohtunikel märkamata jäävad.

ManU võitis kõnealuse matši 3:1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles