Tein: mängime justkui igaüks enda eest

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suur finaal: Rock võõrustab Tarvast
Suur finaal: Rock võõrustab Tarvast Foto: Karli Saul

Tartu Rocki korvpallimeeskonna kapten Tanel Tein tunnistas pärast finaalseeria teises mängus Rakvere Tarvalt saadud kaotust, et mehed mängivad justkui igaüks enda eest.

«See on finaal ja siin tuleb mängida meeskondlikult. Ma ei taha otseselt kellegi kohta midagi öelda, kuid jääb mulje, et mõni mees üritab siin järgmiseks hooajaks lepingut teenida,» lausus Tein ning tavaliselt väga rahumeelse mehe olekust paistis tõeline pahameel. «Sellist asja ei tohiks olla, et iga mängija teeb mida ise tahab.»

Samas avaldas ta vastasele tunnustust. «Nad võtsid palju riskantseid viskeid, kuid need on siiamaani end õigustanud. Peame seda arvestama ja agressiivsemalt kaitses mängima,» otsis ta olukorrast väljatulemiseks retsepti. «Oleme halvas seisus, olukorra parandamine nõuab õnnestumist ja oskusi. Usun, et meil on need olemas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles