Kullamäe: Ventspils nägi läbi, et meil pole teist mängujuhti

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rocki korvpallimeeskond kohtus täna Eurochallenge´i sarjas eelmise hooaja Balti liiga võitja Ventspilsiga.
Tartu Rocki korvpallimeeskond kohtus täna Eurochallenge´i sarjas eelmise hooaja Balti liiga võitja Ventspilsiga. Foto: AFP / Scanpix

«Ventspils nägi läbi, et meil pole teist mängujuhti ja hakkas teisel poolajal teda rohkem suruma,» rääkis Rocki peatreener Gert Kullamäe pärast EuroChallenge sarja avamängus Ventspilsilt saadud nappi kaotust 65:66. «Väsimuse pealt hakkas Vincent Simpson eksima, pall ei liikunud enam päris õigetesse kohtadesse ja eemalt visked ka ei tabanud. Samas olid Timma ja Valters teisel pool murdehetkel ilmeksimatud.»

Rock sai avapoolajal küll soliidse edu, kuid teisel poolajal hakkas vahe vähenema ning mängu lõpp kuulus juba külalistele. «Esimesel poolajal töötasid meie asjad hästi, kuid mängu lõpus enam mitte. Samas oli meil mängujuhi surve alla jäämise vältimiseks ja talle puhkuse andmiseks vähe võimalusi,» nentis Kullamäe.

Ka Janar Talts oli seda meelt, et kaotuse põhjusi ei tasu otsida taktikast, vaid kujunenud olukorrast. Samas märkis ta, et teisel poolajal jõudis pall liiga harva korvi alla. «Esimesel poolajal saime korvi alt palju punkte, teisel poolajal aga peaaugu mitte üldse,» tõdes ta. «See on meie meeskonna suur viga – korvi all mängitakse kohad välja, kuid pallid sinna ei jõua. Me kas ei näe, või ei julge sinna sööta,» lisas Kullamäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles