Eesti noortekoondislane andis Liverpooli vastu väravasöödu

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: Liis Treimann / Postimees

Eesti U-19 koondislane Bogdan Vaštšuk  tegi Readingu noortemeeskonna eest kaasa esimese täismängu ning sai kirja ka väravasöödu, kuid sellest kõigest Liverpooli eakaaslaste alistamiseks ei piisanud, vahendab Soccernet.

Liverpool asus kohtumist küll kiirelt juhtima, ent Reading viigistas peagi ning 31. minutil andis just Eesti U-19 koondislane Vaštšuk hea söödu Tarique Fosule ja viimase tugev pommlöök viis omakorda 2:1 ette juba Readingu noored. Vähemusse jäänuna edu siiski hoida ei suudetud ning Liverpool lõi veel kolm vastuseta väravat.

2:4 kaotus mitmeid nimekaid pallureid kasutanud Liverpooli eakaaslaste vastu tähendas ühtlasi, et U-19 koondislase leivaisa 5-mänguline võitudeseeria sai lõpu. Kaotusest hoolimata hoitakse lõunatsoonis hetkel 11 meeskonna seas 21 punktiga tublit neljandat kohta; Liverpool hõivab põhjatsoonis kaheksanda tabelirea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles