Tallinna Kalev sai HITO vastu kerge võidu

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: Ants Liigus/ Pärnu Postimees

Korvpalli Eesti meistriliigas toimus täna üks kohtumine, kus Tallinna Kalev võõrustas kodusaalis KK HITO meeskonda ja võttis kindla 96:62 võidu, vahendab basket.ee.

Tallinna Kalev pani juba esimesel veerandajal oma paremuse maksma. Tasavägist mängu jätkus vaid mõne minuti jagu, pärast mida haaras kodumeeskond initsiatiivi, juhtides pisikesele pausile minnes 24:11. Teine kümnendik jätkus Tallinna Kalevi juhtimisel. Kalle Klandorfi hoolealused olid igas positsioonis HITO-st paremad, olles poolajaks ees juba 22 punktiga, seisuks 40:18.

Kolmandal veerandajal pani Tallinna Kalev oma paremuse lõplikult maksma, juhtides hetkeks juba tervelt 44 punkiga. Enne otsustavat kümmet minutit oli vahe siiski veidi väiksem ja Tallinna Kalev juhtis 73:40. Viimane veerandaeg oli vaid otsustamise küsimus ning mängiti pingevaba korvpalli. Kalle Klandorf jagas ohtralt mänguaega nendele, kes muidu pingil istuvad ning kogu meeskonna koostöös võeti HITO vastu kindel 96:62 võit.

Tallinna Kalevi resultatiivsemad olid Madis Pärn 13, Mario Paiste 11 ning Raido Roos ja Erik Luts mõlemad 10 punktiga. HITO poolelt tõid Siim Laur 11 ning Janek Veedla 10 punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles