Rocki püsiv häda – vigastused

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Augustas Peciukevicius (palliga).
Augustas Peciukevicius (palliga). Foto: Margu Ansu / Postimees

Tartu Rocki korvpallimeeskond oli teisipäevases eurosarja kohtumises Ventspilsiga mängijate vigastuste tõttu haavatav – ilmselt pole nende seis parem ka laupäeval kauaoodatud vastasseisus Kalev/Cramoga.

Rocki probleemide märksõna on vigastused. Lihasevenituse tõttu nädal aega palliplatsilt eemal olnud leedulasest mängujuht Augustas Peciukevicius proovis küll teisipäeval meeskonda aidata, kuid sai platsil viibida vaid minuti ning suundus seejärel longates tagasi vahetusmeeste pingile.

«Augustas venitas uuesti lihast, kuid ma ei usu, et asi muutus varasemast hullemaks. Pärast mängu sai ta normaalselt kõndida,» rääkis Rocki füsioterapeut Martin Vahimets ja lisas, et leedulasel ei vedanud. «Oleks ta saanud mõned korrad mängida kaitses viis viie vastu, poleks võib-olla lõpuni midagi juhtunud. Paraku pidi ta kohe tegema vastase kiirrünnaku takistamiseks väga äkilisi liigutusi ja see maksis kätte.»

Vahimetsa sõnul tuleb Peciukeviciuse naasmisest rääkides mõtelda eelkõige tuleval teisipäeval peetavale eurosarja teise vooru kohtumisele. Laupäevases heitluses Kaleviga olevat tema osalemine ebatõenäolisem.

Teisipäevases kohtumises tegi endale liiga ka Marek Doronin. «Ühes olukorras maandus ta halvasti ja puusast käis läbi nõksatus,» rääkis Vahimets ja lootis, et trauma pole väga tõsine. «Mareki mängimine laupäeval on Peciukeviciusega võrreldes tõenäolisem.»

Juba pikka aega on rinnalihase rebendi tõttu platsilt

eemal vanameister Valmo Kriisa. Teisipäeval oli ta juba mänguriietuses meeskonna pingil istumas, kuid platsil ei käinud. Võimalik, et laupäeval saab ta meeskonda juba paari minuti kaupa aidata.

Sarnaselt Peciukeviciusega nädalapäevad treeningutes pausi pidanud Gert Dorbek sai teisipäeval mängida ja Vahimetsa hinnangul ei tohiks tema osalemisega olla probleeme ka laupäeval.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles