Reali legend kritiseeris endist koduklubi: Real loodab liiga palju Ronaldole

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Figo.
Luis Figo. Foto: SCANPIX

Madridi Reali klubi ja Portugali jalgpallikoondise legend Luis Figo kommenteeris oma endise kodumeeskonna käekäiku ning leidis, et Carlo Ancelotti hoolealused loodavad liiga palju oma superstaarile Cristiano Ronaldole.

Omal ajal Zinedine Zidane'i kõrval Realis mänginud ja kahel korral Hispaania liiga võitjaks tulnud Figo väitis, et liigne Ronaldole toetumine võib Madridi klubile kätte maksta.

«Ronaldo mängib alati väga kõrgel tasemel,» rääkis Figo ühele Hispaania raadiojaamale. «Ta on märkimisväärne mängija, kes tahab alati areneda, ja on tõeline professionaal, kes suudab oma kvaliteediga mängu muuta. Aga hoolimata tema enneolematutest statistilistest näitjatest ei saa Madridi Real ainult ühele mängijale toetuda. See on väga halb idee. Hooaja jooksul tuleb hetki, kui Ronaldo ei pruugi ära lüüa, ning siis on meeskonna kord end tõestada,» selgitas Figo.

Ronaldo on sel hooajal löönud klubi eest erinevates ametlikes mängudes 23 väravat, alates 2009. aastal meeskonnaga ühinemisest on CR7 kirja saanud 159 väravat Reali eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles