Järjekordne tagasilöök Hartile: Inglise koondise peatreener asub otsima uut väravavahti

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joe Hart.
Joe Hart. Foto: SCANPIX

Manchester City jalgpalliklubis esiväravavahi positsioonilt pingile kukkunud Joe Hart sai järjekordsete halbade uudiste omanikuks, kui Inglismaa koondise peatreener Roy Hodgson kinnitas, et kavatseb Harti pingile jätta ka ühes eesootavas sõpruskohtumises Tšiili ja Saksamaa vastu.

Inglismaa rahvusmeeskonna juhendaja Hodgson avaldas täna 28 mehest koosneva koondisenimekirja, kus lisaks Hartile on puurivahtidena kirjas Celticsi väravavaht Fraser Forster ja Norwichis mängiv John Ruddy.  Hodgson kinnitas, et kuigi Hart saab kahest eesootavast kohtumises ühes kindlasti mängu, plaanib ta sõprusmänge kasutada selleks, et leida City puurilukule asendust.

«Ta kuulub kahest mängust ühes algkoosseisu, aga ma ei usu, et ta alustab mõlemat kohtumist,» rääkis Hodgson Harti kohta. «Minu jaoks on oluline katsetada ka vähemalt üht, kui mitte kaht teist väravavahti. Sellest hoolimata võin kinnitada, et Joe alustab ühes mängus ning ta jääb meie esiväravavahiks,» lisas koondise peatreener.

Inglismaa koondis kohtub 15. novembri sõprusmängus Tšiiliga ning neli päeva hiljem on vastaseks Saksamaa rahvusmeeskond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles