33-aastane Weidenfeller kutsuti esmakordselt Saksamaa koondisesse

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Borussia Dortmundi väravavaht Roman Weidenfeller kutsuti esmakordselt Saksamaa koondisesse
Borussia Dortmundi väravavaht Roman Weidenfeller kutsuti esmakordselt Saksamaa koondisesse Foto: AFP / Scanpix

Viimaste aastate Saksamaa liiga üks parimaid väravavahte Roman Weidenfeller kutsuti esmakordselt Saksamaa koondisesse. 33-aastane Dortmundi Borussia väravavaht võib koondisedebüüdi teha kohtumistes Itaalia ja Inglismaa vastu.

«Meie kindel esiväravavaht on Manuel Neuer,» kinnitas sakslaste peatreener Joachim Löw. «Teame hästi, et saame kasutada ka Rene Adlerit ja noori Ron-Robert Zielerit ja Marc-Andre ter Stegenit. Weidenfellerit oleme juba ammu Dortmundi Borussia särgis jälginud ning ta on teinud Bundesligas ja Meistrite liigas häid esitusi. Meil on hea meel, et saame teda nüüd lähemalt tundma õppida.»

Weidenfeller ise on ka varem öelnud, et ootas koondisekutset ning on kinnitanud, et oleks nõus minema suvisele jalgpalli MMile ka koondise kolmanda numbrina. «Mul on selle kutse üle hea meel. Olen õnnelik, et saan olla koondislaste ringis,» ütles sakslane.

Viimati esindas Weidenfeller kodumaad alla 21-aastaste koondises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles