Eesti naiskonnad teenisid Nordea ühisliigas kolm võitu ja ühe kaotuse

Mariel Gregor
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pirgit Püü.
Pirgit Püü. Foto: basket.ee/Argo Luigas

Naiste korvpalli Eesti-Läti ühisliigas said täna kolm Eesti naiskonda võidulisa, kaotusega pidi leppima vaid AmEst Rapla. 

Päeva esimeses mängus alistas Eclex/1182 72:67 RSU/Merksi. Mailis Pokk ja Laina Mesila-Kaarmann tõid Eesti klubi kasuks kumbki 18 punkti, Pokk sai kätte 8 ja Mesila-Kaarmann 6 lauapalli, Heila Rosenfeldt andis lisaks 5le punktile 10 korvisöötu. Lätlannade parim oli 26 punkti ja 8 lauapalliga Laura Audere. Eclex/1182 on liigas täisedu üheksa võiduga esikohal.

Tallinna Ülikooli naiskond oli 82:55 üle Läti U16 koondisest. Pirgit Püü tõi Tallinna Ülikoolile 22 punkti ja tegi 8 vaheltlõiget, Tatjana Razguljajeva lisas 17 silma. Tallinna Ülikool on kolme võidu ja kolme kaotusega liigatabelis viies.

AmEst Rapla pidi tunnistama Vega 1/Liepaja 82:56 paremust. Kerli Haas viskas Rapla poolel 18 punkti ja võttis 6 lauapalli, Rosemary Rits lisas 12 silma. Liepaja naiskonna poolel viskasid Kristina Cirsa ja Laura Pelse kumbki 18 punkti, lauapalle said samad mängijad kätte vastavalt 7 ja 12. Rapla on tabelis ühe võidu ja seitsme kaotusega kuues.

Päeva neljandas mängus sai ühe kaotuse kõrvale oma hooaja kuuenda võidu Audentese SG/Noortekoondis, olles 61:58 parem Läti Ülikoolist. Kadri-Ann Lass panustas võitu 24 punkti, 9 lauapalli ja 4 söötu, Trine Kasemägi lisas 15 punkti, 10 lauapalli ja samuti 4 söötu. Lätlannade resultatiivseim oli Eva Pavlovska 14 punktiga, lisasks võttis ta 8 lauapalli, andis 6 söötu ja tegi 7 vaheltlõiget. Liigatabelis on Audentes jätkuvalt teisel kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles