Chelsea jalgpallurid hakkavad bändi tegema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Florent Malouda
Florent Malouda Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubi Chelsea mängija Florent Malouda avaldas, et hakkab koos Didier Drogba ja teiste tiimikaaslastega bändi tegema.

 

Malouda hakkab trumme mängima, Drogba aga õpib hetkel basskitarri mängima, kusjuures pilli sai ta oma healt sõbralt, tuntud muusikult Wyclef Jeanilt, vahendab The Sun.

«Protsess on praegu alles algusjärgus, aga tahame midagi erilist teha,» rääkis Malouda. «Kui valmis oleme, näitame teile tulemust.»

Prantslane vihjas, et bändiga võivad liituda ka Chelsea kapten John Terry ja Joe Cole ning ta loodab, et nende muusikaline kollektiiv suudab tema lemmikbändi Coldplay muusikat teha.

«Meil on riietusruumis päris häid lauljaid, aga JT ja Joe on teistest paremad,» sõnas Malouda. «Käisin Wembley staadionil Coldplay kontserdil ja see oli üks paremaid, kus kunagi käinud olen. Mulle meeldib elav muusika ja kontsertide külastamine, armastan bände, kes suudavad rahva elama panna.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles