Djokovic enne matši Nadaliga: finaalis favoriiti ei ole

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novak Djokovic.
Novak Djokovic. Foto: SCANPIX

Londonis toimuval tennise aastalõputurniiril mängivad täna õhtul finaalis maailma esireket Rafael Nadal ja serblane Novak Djokovic (ATP 2.). Pikka aega meeste edetabeli liidriks olnud Djokovic kinnitas enne mängu, et mõlemal mehel on enne finaali motivatsioon võitmiseks väga kõrge.

«Proovin võtta rohkelt positiivset energiat ja enesekindlust sellest suurepärasest seeriast, mis mul käsil on,» vihjas Djokovic oma viimastele mängudele, kus ta pole 21 kohtumist järjest pidanud kaotuskibedust tundma. «Võitsin teda Pekingi turniiri finaalis ning tegin hea mängu. Mulle meeldib see, kuidas olen tema vastu mängides paremaks läinud. Meeldib, et olen muutnud mõnda asja, et tema vastu võita, ning kavatsen seda kasutada ka finaalis,» rääkis Djokovic kahe suure tennisisti viimastest omavahelistest matšidest.

«Ta (Nadal- toim.) on tohutult arenenud selles osas, mis puudutab mängimist kõval väljakul. Sel aastal on tal seal olnud enneolematu edu, ta on agressiivsem ja kasutab oma servi palju paremini. Finaalis ei ole selgeid favoriite. Alati, kui me omavahel mängime - eriti viimastel aastatel -, on palju kaalul. Meie mõlema jaoks on suur motivatsioon võita oma suurimat rivaali,» kinnitas Djokovic.

Nadali ja Djokovici jaoks on see läbi ajaloo 39 omavaheline matš, seni on 22 korda võitnud Nadal ning 16 korda on peale jäänud Serbia esinumber.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles