Rocki fännid teel Austriasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rocki fännid teel Austriasse.
Rocki fännid teel Austriasse. Foto: Heli Põldma

Pühapäeva varahommikul enne kella kuut oli Tartu Ülikooli spordihoone juurde kogunenud veidi enam kui paarikümnepealine fänniarmee, kes alustas oma tänavust suuremat välisreisi, aitamaks Rocki korvpallimeeskonnal teisipäeval Austrias hooaja esimene eurovõit ära võtta, annab teada Rocki fänniklubi.

Selline reisiliste arv tähendab, et nädalakeseks suutis töölt või õpingutest end eemale tirida ligi viiendik MTÜ Tartu Rock Fan Club liikmetest, ehk siis hoolimata hooaja raskest algusest on eelmise hooaja lõpuks saavutatud liikmete arv (86) juba ammu ületatud.

Kuivõrd Austria asub veidi lähemal kui Rumeenia, ei pea fännid seekord ühtki ööd bussis veetma ja saavad rahulikult teisipäevaseks eurosarjamänguks energiat varuda.

Kui hommikune unisus möödunud ja väljas juba valgem, hakkas bussis taas maad võtma juba vana traditsioon, kus fännid koukisid sõbraliku perena kottidest välja erinevat head ja paremat ning lasid ringile seda, mis keegi kodus valmis teinud või siis poest ostnud.

Olgugi et vahepeal kulus veidi aega, et saada mööda Eesti rekkast, mis uudistas liiga lähedalt Leedu masinat, jõudsid fännid ilusti esimesse ööbimispaika teisel pool Varssavit.

MTÜ juhatuse esimehe Ave-Gaili kommentaar:

So far so good ehk siis buss on vaatamata eelmisel aastal kimbutanud Viplalale õnneks ilusti vastu pidanud. Taas oli meeldiv tõdeda, et ka pärast pikka ööd, mis osal möödus sõba silmale saamata, oli kohaletulnud rahvas rõõmus ja energiat täis. Pärast kohustuslikku tutvumisringi ja kohtade leidmist läks käima ka Heli korraldatud viktoriin, mille tulemus reetis ainsana veidi väsimust ehk siis 18 küsimusest sai parim kirja 12 õiget vastust. Teisipäeval aga anname endast kõik me, kõik me ja veidike rohkemgi veel... nagu ütleb meie reisilaul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles