Barcelona peatreener: vigastuspaus võib Messit vaimselt mõjutada

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerardo Martino (vasakul) ja Lionel Messi.
Gerardo Martino (vasakul) ja Lionel Messi. Foto: SCANPIX

Barcelona jalgpalliklubi peatreener Gerardo Martino kommenteeris oma meeskonna superstaari Lionel Messi eesootavat vigastuspausi ning avaldas arvamust, et see võib panna oma pitseri argentiinlase vaimsele valmisolekule.

Messi oli sunnitud nädalavahetusel peetud Hispaania liiga kohtumises väljakult lahkuma mängu 19. minutil ning täna andis klubi teada, et ründajat ootab ees 6-8 nädala pikkune võistluspaus.

«Peame kindlasti Leoga rääkima, et teada saada, mis teda häirib, aga see on tema kolmas vigastuspaus lühikese aja jooksul ja me ei tea, kuidas see teda vaimselt mõjutada võib,» viitas Martino olukorrale, et Barcelona ründaja on hooaja alguses juba ka varem hädas olnud vasaku jala reielihasega.

«Ma ei oska selgitada, mis temaga toimub ja kas see on juhuste kokkulangemine või mitte. Ma ei taha rääkida asjadest, millest ma midagi ei tea, ja peame enne aru saama, kui tõsine probleem tal on, ning siis alles andma endast parima, et teda terveks teha,» lisas Martino.

Messi jõudis sel hooajal käia väljakul 16 korda ja lüüa selle ajaga 14 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles