Peapõrutuse tõttu skandaali sattunud Lloris on taas mänguvalmis

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hugo Lloris.
Hugo Lloris. Foto: SCANPIX

Hiljuti Evertoni ründaja Romelu Lukaku põlvega kokku põrganud Tottenhami väravavaht Hugo Lloris on eeldatavasti kvalifikatsioonimängudeks Ukrainaga rivis, kui mehe teeneid vajab Prantsusmaa koondis.

15. ja 19. novembril peetavate maailmameistrivõistluste kvalikatsiooniringi mängude eel sõnas Prantsusmaa loots Didier Deschamps, et Lloris' osalemine otsustavates duellides on väga reaalne, vahendas Soccernet.ee.

«Temaga on kõik hästi, ta läbis kolmapäevast reedeni Tottenhami treeningutel erilise kava,» ütles prantslane Sky Sportsile. «Ta treenib juba teisipäeval meiega kogu treeningu ja võib ka mängus osaleda.»

Kohtumises Evertoniga tõsise hoobi saanud Lloris' tekitas jalgpallimaailmas palju kõneainet, kui rahvusvahelise jalgpalliliidu (FIFA) peaarst Jiri Dvorak ja ajuvigastustega tegelev heategevusorganisatsioon Headway kritiseerisid prantslase tööandjat selle eest, et nad lubasid peapõrutuse saanud Lloris'l kohtumist jätkata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles