Kurnikova ja Hingis osalevad Wimbledoni paarismänguturniiril

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Kurnikova
Anna Kurnikova Foto: SCANPIX

Tipptennisega lõpparve teinud endine maailma esireket Martina Hingis ja Anna Kurnikova osalevad üle pika aja jälle koos paarismänguturniiril, võttes osa tänavusest Wimbledonist.

Endisi tennisiste esindav agentuur Octagon teatas, et Hingis ja Kurnikova mängivad Wimbledoni legendide paarismänguturniiril, vahendab SuperTennis.

29-aastane Hingis võitis oma karjääri jooksul viis suure slämmi turniiri. Hingis lõpetas vigastuste tõttu oma sportlaskarjääri 2003. aasta veebruaris, ent naasis 2006. aastal võistluskarussellile. Paraku jäi tema comeback üsna lühikeseks – 2007. aasta suvel teatas ta, et riputab reketi taas varna, kuna oli Wimbledoni ajal andnud positiivse dopinguproovi. Hingise organismist leiti kokaiini jälgi ja talle määrati kaheaastane võistluskeeld. Kuigi Hingis eitab siiani kokaiini tarvitamist, otsustas ta karistust mitte edasi kaevata. Tema võistluskeeld lõppes mullu 30. septembril.

28-aastane Kurnikova jättis tipptennisega hüvasti 2003. aastal. Tema eredaimaks saavutuseks üksikmängus jäi 1997. aastal Wimbledonis poolfinaali jõudmine.

Hingis ja Kurnikova on koos võitnud kaks suure slämmi paarismänguturniiri, saades esikoha nii 1999. aasta kui ka 2002. aasta Austraalia lahtistel meistrivõistlustel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles