ManU noor täht: meid innustab see, et kõik meid vihkavad

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Phil Jones.
Phil Jones. Foto: SCANPIX

Nädalavahetusel Inglismaa jalgpalli kõrgliigas Manchester Unitedi ja Arsenali omavahelises kohtumises silmapaistva mängu teinud Phil Jones märkis, et hooaja kehvast algusest hoolimata on Unitedi meeskond väga ühtne.

«See tõestab, et kui meis kaheldakse, oleme enam kui suutelised oma klassi tõestama. Ega me ilmaasjata eelmisel hooajal meistriks ei tulnud,» lausus Jones pärast 1:0 Arsenali alistamist The Telegraphile. «Kõik tahavad, et me põruksime, sest oleme nii sageli meistriks tulnud. Kõik vihkavad parimat klubi – nii ongi. Aga me naudime seda.“

Kaotuse korral oleks United Arsenalist liigatabelis juba 11 punkti kaugusele jäänud, nüüd aga on vahe vaid viis punkti. Uue peatreeneri David Moyesi käe all alustas United uut hooaega konarlikult, ent kõiki erinevaid sarju arvesse võttes püsitakse viimases üheksas mängus kaotuseta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles