Tartu Ülikool sai karika veerandfinaali avamängus suure võidu

Mariel Gregor
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janeli Lilleallik.
Janeli Lilleallik. Foto: basket.ee/Argo Luigas

Täna toimus naiste karikavõistluste esimene veerandfinaal Tartu Ülikooli ja AmEst Rapla vahel, kus 70:41 võidu võtsid tartlannad.

13 punkti viskasid Tartu kasuks Kaiti Vasiljeva (lisaks 7 vaheltlõiget), Nele Laurimaa ja Janeli Lilleallik (5 vaheltlõiget). 8 punkti ja 4 korvisöötu lisas Ereli Säde ja samapalju punkte viskas Agnes Kask.

Rapla naiskonna resultatiivseim oli 14 punkti ja 6 lauapalliga Kerli Haas, Kaia Kosk lisas 12 punkti ja 5 lauapalli, ent tegi ka 6 pallikaotust. Rosemary Ritsi arvele kogunes 8 punkti ja 8 lauapalli.

Veerandfinaali võitja selgub kahe mängu tulemusena ja saab poolfinaalis vastaseks tiitlikaitsja Eclex/1182 naiskonna. Kahe mängu punktide võrdsuse korral mängitakse pärast teise mängu normaalaja lõppu lisaaeg või lisaajad (esimeses või teises mängus lubatud viik).

Kordusmäng toimub 28. novembril kell 18.45 Raplas.

Loosi tahtel kohtuvad teises poolfinaalis Tallinna Ülikool ja Audentese SG/Noortekoondis. Selle paari esimene mäng toimub esmaspäeval, 18. novembril kell 17.30 Tallinna Ülikooli saalis. Poolfinaali võitja selgub samuti kahe mängu tulemusena.

Naiste Karikafinaal peetakse 22. detsembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles