Tarva korvpallur: see oli kohutav mäng!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raido Villers
Raido Villers Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Rakvere Tarva mängija Raido Villersi sõnul näitas kodumeeskond täna üht hooaja hulleimat esitust. «Kohutav! Ma praegu ei oska isegi öelda, mis meiega juhtus,» nentis Villers. Tänasel suureskoorilisel kaotusel oli mängijate hinnangul mitu põhjust.

«Hakkasime liiga individuaalselt mängima. Süüdistasime üksteist ning kohtunikke ja ei leidnud õiget Rakvere Tarva mängu üles. Võib-olla oli ka võidujoovastus eelmistest mängudest suur ,» vuristas Rakvere Tarva 18-aastane mänguvedur Rain Veideman kaotuse põhjuseid ette.

Tema meeskonnakaaslane Kristo Saage lisas: «Nemad olid mänguks paremini valmis. Meid tabas täielik teerulli efekt. Mitte miski ei õnnestunud.»

Nii Veideman kui ka Saage avaldasid, et väike põhjus võis peituda ka väsimuses. Kaotuse põhiliseks põhjuseks mehed seda aga ei pidanud. Taastumisaega olevat siiski piisavalt olnud.

«Neil oli väga hea päev ja meil väga kehv päev,» sõnas Saage, kelle sõnul hakkas kohe algusest peale Rakvere Tarvase mäng mööda vedama.

Tulid vead, visked ei tabanud ja TÜ/Rockil lasti jooksev mäng peale suruda. See lõhkus korralikult ka Tarva mängu. «Nemad tabasid, meie mitte. Mäng oli meie jaoks liiga lahtine, liige kiire,» arutles Saage.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles