Barcelona esiväravavaht: Messi tundub mulle väga kurb

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victor Valdes (vasakul) ja Lionel Messi.
Victor Valdes (vasakul) ja Lionel Messi. Foto: SCANPIX

Barcelona jalgpalliklubi esiväravavaht Victor Valdes muljetas Hispaania ajelehele Marca oma meeskonna senisest käekäigust ning kinnitas, et klubi superstaar Lionel Messi on vigastustega alanud hooaja üle tõeliselt õnnetu.

Messi on käesoleva hooaja alguses olnud vigastusega kimpus ning käesoleva nädala alguses selgus, et ta on sunnitud vasaku jala reielihase vigastuse tõttu pidama 6-8 nädala pikkuse võistluspausi. Meeskonnakaaslase Valdesi sõnul on see argentiinlase jaoks väga raske.

«Minule tundub ta väga õnnetu,» ütles Valdes. «Loomu poolest meie, mängijad, oleme isekad ega saa aru sellest, kui me ei saa mängida. Ta on jumal - parim, kes üldse olla saab, ning on seda ka tulevikus selle pärast, mis ta meeskonnale andnud on ja millise kogemuse mulle oma meeskonnakaaslasena pakkunud. Minu jaoks jääb Barca alati temast sõltuma, sest ta on maailma parim,» lisas Barcelona puurilukk.

Samuti kiitis Valdes oma meeskonna praegust mänguvormi. «Oleme saavutanud suurepärase vormi, mis üllatas isegi Pep Guardiolat (Barcelona endine treener- toim.), aga meie praegustele saavutustele tulekski aplodeerida. Võitmine ja tabelisse kolme võidupunkti hankimine on esmatähtsad, hea mängupildi näitamine on oluline alles pärast seda. Nüüd tunnevad vastased meid hästi ja peame oma mängupildis näitama alternatiivseid lahendusi,» selgitas Valdes.

Barcelona on koduses Hispaania liigas tabelit juhtimas, Madridi Atletico on kolme ja Madridi Real kuue punkti kaugusel. Meistrite liigas on Barcelona saanud neljast mängust kirja kolm võitu ja ühe viigi ning on H-alagruppi kindlalt juhtimas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles