Kaks hiljutist Vuelta võitjat pole endale meeskonda leidnud

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christopher Horner tähistamas Vuelta üldvõitu.
Christopher Horner tähistamas Vuelta üldvõitu. Foto: SCANPIX

Juhus või mitte, kuid reaalsus on see, et 2011. aasta Vuelta võitja Juan Jose Cobo ja tänavu esikoha pälvinud Chris Horner pole endale uueks hooajaks meeskonda leidnud.

Aeg tiksub halastamatu kiirusega ja suure tõenäosusega on mehed hiljaks jäänud. See tähendab, et lepinguni jõudes tuleb neil oma soovides kõvasti järeleandmisi teha, kirjutab spordipartner.ee.

Kui 42-aastane Horner, kes ei jõudnud oma praeguse tööandja RadioShack-Leopardiga tingimuste osas kokkuleppele, võiks vabalt ratta varna riputada - ameeriklane on öelnud, et loodab veel vähemalt kaks aastat võidu sõita -, siis 32-aastane Cobo ei taha loobumismõtetest kuuldagi.

Kui Horneri kahjuks räägib vanus, siis Cobo pole pärast suurtriumfi märkimisväärsete tulemusteni jõudnud. Eelmisel aastal oli Cobol probleeme tervisega, näiteks hammastega. Ka tänavu vedas hispaanlast alt tervis ja seetõttu kogunes tal Movistari meeskonna ridades vaid 58 võistluspäeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles