Levadia pikendas lepingut esiväravavahiga

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roman Smiško.
Roman Smiško. Foto: Levadia FC

FC Levadia jalgpalliklubi esiväravavaht Roman Smiško pikendas FC Levadiaga töölepingut ühe aasta võrra ning mängib värskes Eesti meisterklubis kuni 2014. aasta jalgpallihooaja lõpuni.

«Ma olen väga rõõmus, et pika ja raske töö tulemusel püstitatud eesmärgini jõudsime ja meistritiitli võitsime. Hooaja eel uskusid meisse vähesed, kuid me tõestasime end ühtse ja tugeva meeskonnana. Sellise tulemuse pealt on uuel aastal hea edasi minna ja kõrgemaid sihte seada,» ütles ukrainlasest esiväravavaht klubi kodulehele.

Täna sõitis Smiško kodulinna Odessasse, et veeta seal pere ja lähedaste seltsis väljateenitud sügispuhkus, võtta vastu uus aasta ja tähistada õigeuslike jõulupühi. Kokkuleppel FC Levadia peatreeneri Marko Kristaliga liitub Smiško meeskonna hooajaeelsete treeningutega jaanuaris.

«Smiško mängis minu meeskonnas kahel viimasel aastal, ta tegi seda väga hästi ning on hetkel Premium Liigas üks silmapaistvamaid väravavahte. Tema roll meie meistritiitlis on väga suur. Loomulikult olen väga rõõmus, et Romaniga on uueks hooajaks käed löödud ja ma saan temaga arvestada,» tõdes peatreener Kristal.

Kolme Eesti Meistriliigas veedetud aasta jooksul (011-2013) kaitses Smiško FC Levadia väravat 98 kohtumises ning hoidis nendest 47 oma puuri puhtana.

Lõppenud hooajal lõi Smiško kaasa 32 Premium Liiga kohtumises ning tegi neist 16 nullimängu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles