Liisa Ehrberg saab teisel katsel Itaalias profiks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisa Ehrberg astub profina esimesi samme.
Liisa Ehrberg astub profina esimesi samme. Foto: Erakogu

Detsembris kirjutas Postimees, et Eesti naisjalgrattur Liisa Ehrberg jõudis kokkuleppele Itaalia profiklubi Chirio Forno d’Asologa ja 21-aastane neiu lendab jaanuaris saapamaale.


Tegelikult jäi naiskond aga sponsoriteta ja Ehrbergil paluti Eestisse jääda. «Olin väga löödud. Ropendasin endamisi ja kirusin itaallasi, kes räägivad ja räägivad, kuid midagi ei tee. Kaalusin spordiga lõpparve tegemist,» meenutas Ehrberg.



Mõni aeg tagasi tuli aga Itaaliast rõõmustav sõnum: Chirio Forno d’Asolo ootab valitsevat Eesti temposõidumeistrit alates 1. juunist enda juurde.



«Loodan, et nüüd läheb õnneks,» naeris Ehrberg, kes pedaalis mullu Chirio Forno d’Asolos stažöörina. «Eelmisel aastal müüsin maanteeratta maha, sest klubi pidi uue andma. Sõitsin tükk aega maastikurattaga, sest maanteeratta ostmiseks polnud raha.»



Ehrberg tunnistas, et Itaaliasse minek tekitab temas endiselt kõhedust, sest kuuldavasti pole tiim vabanenud rahalistest raskustest. «Mänedžer ütles, et naised pidavat omavahel kaklema,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles