Sakslased norivad inglastege enne mängu tüli: Rooney meie koondisesse ei pääseks

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney (paremal) Inglismaa koondise särgis.
Wayne Rooney (paremal) Inglismaa koondise särgis. Foto: SCANPIX

Saksamaa ja Inglismaa jalgpallikoondised kohtuvad teisipäeval Wembley staadionil maavõistlusmängus ning enne kohtumist leidis sakslane Andre Schürrle, et inglaste staar Wayne Rooney nende koondisesse ei mahuks.

«Rooney on suurepärane mängijad, kuid ka meil on palju häid mehi. Meil on häid mängijaid igal positsioonil, isegi igal positsioonil on meil mitu head meest. Seega ei ole ma kindel, et ta mängu saaks,» sõnas Londoni Chelseas palliv Schürrle ManU staari kohta Eurospordile.

«Inglismaa on tugev jalgpalliriik. Neil on mitmeid häid mängijaid, kuid ma eelistan nimesid mitte välja tuua,» lisas sakslaste juhendaja Joachim Löw.

Samas andis Löw teisipäevaks mitmele oma põhimehele puhkepäeva, nii jätab ta pingile Mesut Özili, Manuel Neueri ja Philipp Lahmi. Pikemaks ajaks on trauma tõttu aga mängukõlbmatu Sami Khedira.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles