Prantsuse ajaleht: Barcelona tahab Messi asemele kogenud bulgaarlast

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dimitar Berbatov.
Dimitar Berbatov. Foto: SCANPIX

Barcelona jalgpalliklubi on ühe Prantsuse ajalehe väitel otsimas vigastatud Lionel Messi asemele teist ründajat, kelleks võib saada 32-aastane bulgaarlane Dimitar Berbatov.

Le 10 Sport väljaande andmetel on Barcelona mõnevõrra üllatuslikult huvitatud hetkel Fulhami ridades mängivast Berbatovist, kellel pole praeguses koduklubis just üleliia head ajad - Inglismaa meistriliiga meeskond on jaanuaris bulgaarlase teenetest loobumas ja nii on mees hetkel uue klubita. Prantsusmaa ajalehe väitel on Barcelona peatreener Gerardo Martino Berbatovi stiili fänn ning kuna meeskond jäi üsna ootamatult ilma pikale vigastuspausile sunnitud superstaar Messist, on Hispaania klubi huvitatud teise ründaja palkamisest.

Lisaks Berbatovile on Barcelonaga seostatud ka Robert Lewandowskit, Sergio Agüerot ja Dider Drogbat. Messi peab arstide hinnangul pidama ligikaudu käesoleva aasta lõpuni kestva võistluspausi.

Berbatov mängis aastatel 2008-2012 Manchester Unitedi meeskonnas ning lõi nelja aasta jooksul 48 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles