Jäähokiliidu president: Liivik ei saaks Eestit esindada

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Liivik.
Siim Liivik. Foto: Liis Treimann

Soome jäähokiklubi Espoo Bluesi ründaja Siim Liivik ütles intervjuus ERRi spordiportaalile, et on valmis esindama Eesti koondist. Eesti Jäähokiliidu presidendi Jaan Möldri sõnul Liivik seda siiski teha ei saa, sest peaks enne loobuma Soome kodakondsusest.

«Liivik on esindanud U-20 Soome koondist, ega saa minu andmetel enam teiste riikide eest välja tulla,» selgitas Mölder Vikerraadiole antud intervjuus. «Liivik peaks loobuma Soome kodakondsusest, aga ma kahtlen, et tänapäeval keegi seda väga teha tahaks,» lisas Mölder.

Sellest hoolimata andis Eesti Jäähokiliidu president mõista, et koostöö Liivikuga võib võtta teise vormi, sest noormees oli nõus koondist abistama ka muudmoodi kui ainult mängides. «Siim ütles, et on valmis aitama Eesti jäähokit ja ma võtan nüüd temaga ühendust, et arutada koostöövõimalusi,» ütles Mölder.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles