Barcelona palkab väravavahiks Saksamaa supertalendi või kogenud hispaanlase

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marc-Andre ter Stegen tõmbab uuel hooajal suure tõenäosusega selga FC Barcelona särgi.
Marc-Andre ter Stegen tõmbab uuel hooajal suure tõenäosusega selga FC Barcelona särgi. Foto: SCANPIX

FC Barcelona jalgpallimeeskonna praegune esiväravavaht Victor Valdes lahkub käimasoleva hooaja lõppedes meeskonnast ja tema uueks tööandjaks saab arvatavasti AS Monaco. Barcelona on samas teada andnud ka võimalike kandidaatide nimed, kellest peaks saama Valdesi asendaja.

«Pärast seda, kui Valdes teatas, et ta tahab lahkuda, siis oleme tegelenud ka uue väravavahi otsimisega,» sõnas Barcelona asepresident Josep Bartomeu RAC1-le.

«Oleme jõudnud juba läbirääkimistes kaugele. Kui Valdes teatab jaanuaris oma uue tööandja nime, siis anname teada ka tema asendaja nime,» lisas Bartomeu. «Tahame palgata ainult ühe väravavahi. Marc-Andre ter Stegen ja Pepe Reina on meie valikute seas, seega on ring juba väga väike.»

21-aastane ter Stegen on pidanud Saksamaa koondise eest seni kolm kohtumist ja pikemas plaanis peaks temast saama Saksamaa koondises Manuel Neueri asendaja. Ter Stegen on seni terve karjääri veetnud Bundesliga tiimis Mönchengladbachi Borussia.

31-aastane Reina on Barcelona kasvandik, kes aastatel 2000 – 2002 pidas esindusmeeskonna eest erinevates sarjades kokku 49 kohtumist. Barcelonast lahkumise järel on ta esindanud Villarreali (2002 – 2005), Liverpooli (2005 – 2013) ja Napolit (2013 - ...). Hispaania koondise eest on ta pidanud 30 kohtumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles